Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Sportinės kuprinės ir krepšiai - universalios ir labai patogios daiktų laikymo priemonės, kurios neabejotinai praverčia pačiose įvairiausiose gyvenimo situacijose. Į tokį krepšį patogu susidėti sportinę avalynę, rūbus ir higienos priemones, todėl jį visada su savimi pasiimame eidami į sporto salę ar baseiną. Didesnių dydžių sportiniai krepšiai yra geras pasirinkimas ir išsiruošus į trumpą išvyką gamtoje. Tokiuose krepšiuose patogiai gali būti laikomi ne tik rūbai arba avalynė, bet ir miegmaišiai ar kitos, stovyklavimui subalansuotos priemonės.

Sportiniams krepšiams savo populiarumu tikrai nenusileidžia ir sportinio stiliaus kuprinės. Komfortabili ir erdvi sportinė kuprinė - ant nugaros nešiojama ir lengvai transportuojama daiktų laikymo priemonė, kuri suteikia galimybę su dideliu bagažu patogiai įveikti net ir itin ilgas distancijas.

Puikiai suprantame šių universalių daiktų laikymo priemonių svarbą, todėl savo klientams pateikiame itin platų sportinių krepšių bei kuprinių asortimentą, pritaikytą visiems gyvenimo atvejams. Mūsų parduotuvės lentynose - sportiniai krepšiai sportui,  kelioniniai krepšiai, skirtingų talpų žygių kuprinės, baseino krepšiai ir aibė kitų, puikiai daiktų laikymo paskirtį atliekančių prekių.

Jeigu ieškote ne tik funkcionalaus, bet ir firminio sportinio krepšio, nepamirškite, kad mūsų asortimente puikuojasi išties populiarūs prekės ženklai. Apsilankę mūsų parduotuvėje galėsite rinktis iš Adidas, Reebok, Nike ir kitų, visame pasaulyje atpažįstamų prekės ženklų. Na ir svarbiausia - mes pasirūpinome, kad mūsų klientus džiugintų ne tik aukštos kokybės gaminiai, bet ir optimalios kainos. Tad kviečiame apsilankyti ir nepatiriant didelių finansinių išlaidų, išsirinkti tinkamiausią, visus poreikius pateisinantį sportinį krepšį!

Nusprendus įsigyti naują sportinį krepšelį, visų pirma reikėtų pasirinkti individualiems poreikiams labiausiai pritaikytą tokio gaminio tipą. Sportiniai krepšiai vyrams ir moterims, pagal jų nešiojimo pobūdį, yra skirstomi į keturias pagrindines rūšis:

  1. Sportinės kuprinės. Didžiausias sportinių kuprinių privalumas yra tai, jog ją užsidėjus ant nugaros, visų, kuprinėje esančių daiktų svoris tolygiai pasiskirsto po visą nugarą. Todėl, jeigu ieškote sportinio krepšio, į kurį galėtumėte įsidėti pakankamai sunkius daiktus, sportinė kuprinė yra geriausias pasirinkimas. Tokio tipo sportinis krepšys labiausiai pasiteisina ir keliaujant ar vykstant į žygius.

  2. Per petį perjuosiami krepšiai. Toks sportinis krepšys turi ir rankenas, ir per petį perjuosiamą dirželį. Tokio tipo krepšys yra praktiškas pasirinkimas atvejais, kai nereikia nešiotis daug daiktų. Jeigu jame bus laikomi tik sportiniai batai, apranga, rankšluostis bei kelios kūno priežiūros priemonės, per petį perjuosiamas krepšys tikrai yra geras sprendimas. Vis tik, jeigu sportinis krepšys reikalingas sunkesniems daiktams laikyti, per juosmenį perjuosiamų krepšių nereikėtų rinktis, nes juos nešiojant, visas daiktų svoris atitenka tik vienai kūno pusei. 

  3. Krepšiai su ratukais. Kai kurie moteriški ir vyriški sportiniai krepšiai gali būti papildyti ratukais. Tokių gaminių dugnas yra kietesnis, o visa konstrukcija labai primena nedidelį lagaminą. Tokie krepšiai nėra labai patogūs įprastai sporto treniruotei. Visgi, jeigu žaidžiate ledo ritulį ar užsiimate kita sportine veikla, kuri įpareigoja į treniruotes atsinešti daug, sunkios įrangos, tuomet tokio tipo sportinis krepšys tikrai yra puikus sprendimas.

  4. Specialią paskirtį atliekantys sportiniai maišeliai. Sportinių krepšelių pasiūloje galima rasti ir nedidelius, tačiau labai svarbias funkcijas atliekančius sportinius maišelius. Sakykim, batų maišelis puikiai atlieka batų laikymo funkciją ir tuo pačiu efektyviai apsaugo krepšelyje esančius daiktus nuo susitepimo. Talpus sportinis maišelis puikiai atlieka ir vertingų daiktų laikymo paskirtį, jame gali būti laikomi laikrodžiai, nedidelė moteriška rankinė ar bet kokie kiti brangūs aksesuarai, kuriuos nesudėtingai galima pamesti.

Sportinis krepšys yra būtinybė kiekvienam, vieno ar kito pobūdžio sportine veikla ne namų aplinkoje užsiiminėjančiam žmogui. Įvairios fizinės treniruotės įpareigoja nešioti atitinkamą sportinę aprangą ir batus. O patogiai visur su savimi nešiotis šiuos sporto atributus galima tik sportiniame krepšyje, tad kokybiškas sportinį krepšys tikrai yra aktualus visiems sportininkams.

Renkantis sportinius krepšius, daugelis žmonių atkreipia dėmesį tik į jo dizainą, spalvas bei kitas estetines savybes. Visgi, renkantis tokius gaminius reikėtų įvertinti ir jų praktiškumą, kokybę bei kitus, su dizainu nieko bendro neturinčius bruožus.

Aptarkime, kokie yra svarbiausi dalykai, į kuriuos derėtų atsižvelgti renkantis sportinius krepšius ar kuprines.

  1. Dydis. Sporto krepšių yra pačių įvairiausių dydžių. Todėl renkantis tokį gaminį, labai svarbu pasirinkti optimalų dydį. Visada geriau rinktis šiek tiek didesnį modelį tam, kad esant poreikiui, į jį galėtume įsidėti ne tik avalynę bei aprangą, bet ir ir vieną kitą rečiau naudojamą daiktą ar aksesuarą. Jeigu sportinį krepšelį įprastai naudojate tik sporto klube, tuomet puikiai tiks ir mažesnio dydžio krepšys, kuriame galima būtų patogiai laikyti aprangą, batus, vandenį ir pagrindines higienos priemones. Vis tik, jeigu ieškote kuprinės žygiams ar sportinio krepšelio veikloms, kurioms reikia daug įrangos, visada rinkitės kuo didesnę talpą turinčias daiktų laikymo priemones. 

  2. Skyrių kiekis. Papildomi skyriai sportiniame krepšyje visada yra didelis privalumas. Papildomi skyreliai suteikia galimybę sukurti aiškią daiktų laikymo tvarką ir visus daiktus laikyti konkrečiai jiems pritaikytose vietose. Sakykim, jeigu pasirinksite sportinį krepšelį su atskiru skyriumi batams laikyti, Jums nereikės papildomai įsigyti batų laikymo maišelio, arba, jei gaminyje bus užtrauktuku užtraukiamas skyrelis, jame galėsite saugiai laikyti namų ar automobilio raktus.

  3. Nešiojimo galimybės. Individualiam naudojimui maksimaliai pritaikytas krepšys turi būti ne tik talpus, bet ir patogus nešioti. Jeigu nenorite daiktų laikymo priemonės nešioti rankose, rekomenduojame rinktis sportinio stiliaus kuprinę arba per pečius perjuosiamą gaminį. Jeigu renkatės per pečius perjuosiamą sporto rankinę ar kuprinę , visada įsitikinkite, ar petnešas bei juostą, einančią per pečius galima reguliuoti.

  4. Kokybė. Ilgaamžis ir puikiai savo paskirtį atliekantis krepšys turėtų būti pagamintas iš kokybiškos ir patvarios medžiagos. Išsirinkite gaminį, kuris yra pagamintas iš dilimui, dėvėjimuisi atsparių medžiagų, tokių kaip poliesteris, nes tik tokia sandara pasižymintis krepšys tarnaus tikrai ilgai. Jeigu ieškote kuprinės žygiams ir dažnai planuojate ją nešioti lauke, jos sudėtis būtinai turi būti atspari vandeniui, nes tik tokiu būdu efektyviai apsaugosite kuprinėje esantį turinį nuo drėgmės. Taip pat medžiaga turėtų būti lengvai valoma.

  5. Dizainas. Sportinis krepšys yra ir savotiškas sportininko aksesuaras, su kuriuo jis gali atrodyti itin stilingai. Todėl, žinoma, reikėtų atkreipti dėmesį ir į tokių aksesuarų dizainą bei spalvines savybes. Didesnio dydžio, juodas sportinis krepšys - visada saugus pasirinkimas vyrui, kuris nori sukurti solidų, itin vyrišką sportinį įvaizdį. Taip pat vyriškių pasirinkime neretai dominuoja ir tamsiai mėlyna spalva. Moterims labiau patinka ryškių spalvų sportinės kuprinės bei krepšiai, kurie formuoja stilingą, žavingai moterišką ir aplinkinių akis traukiantį sportinį stilių.

Mūsų internetinėje parduotuvėje - aukščiausia kokybe pagrįsti sportiniai krepšiai moterims, vyrams ir netgi patiems mažiausiems. Savo klientams galime pasiūlyti įvairių dizainų sportinius krepšius, skirtingų talpų kuprines žygiams, baseino krepšelius, sportinius maišelius batams ir kitus, patogiam daiktų laikymui bei transportavimui subalansuotus gaminius.

Norime priminti, kad mūsų asortimentas toli gražu neapsiriboja tik sporto krepšiais. Jeigu Jums aktualūs stilingi ir patogūs sportiniai bateliai, kokybiška sportinė apranga ar bet kokios kitos, aktyviam laisvalaikiui pritaikytos prekės - mūsų parduotuvėje tokių gaminių tikrai rasite su kaupu.

Visas prekes patogiai galite įsigyti tiek fizinėje, tiek internetinėje Decathlon parduotuvėje. Internetu perkančių pirkėjų visada laukia greitas ir visiškai nemokamas pristatymas į bet kurį mūsų parduotuvės skyrių. Džiaukitės šiomis privilegijomis ir be didelių pastangų išsirinkite lūkesčius pranokstančius pirkinius už itin racionalią kainą!