Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Kokybiškos, patogios ir gerai prie kūno priglundančios moteriškos tamprės - tai, be ko būtų sunku įsivaizduoti ne tik didesniu fiziniu aktyvumu pasižyminčias laisvalaikio pramogas, bet ir kasdienybę. Kokybiška sudėtimi pagrįstos tamprės puikiai dailina kiekvieną figūros linkį ir kiekviename žingsnyje leidžia mėgautis nevaržoma judėjimo laisve. Tad visiškai natūralu, kad tokiomis savybėmis pasižyminčių drabužių tikrai neatsisakys nei viena moteris.

Moteriškos sportinės tamprės, kurias pristatome savo asortimente, neabejotinai pateisins kiekvienos, aktyvios ar tiesiog komfortą dievinančios dailiosios lyties atstovės poreikį. Išties palankia kaina pateikiame itin plačią, puikiai žinomų prekinių ženklų tamprių įvairovę, suteikiančią galimybę judėti patogiai ir tuo pačiu atrodyti nepriekaištingai.

Tiek tamprės, tiek visos kitos sportui bei aktyviam laisvalaikiui subalansuotos prekės, lengva ranka pasiekiamos ir internetu, tad patogus ir greitas apsipirkimas tikrai įmanomas visoje Lietuvoje. Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje jau dabar ir rinkitės komforto, kokybės bei aibės kitų privalumų nestokojančias tampres už itin racionalią kainą! 

Tamprės yra labai universalūs drabužiai, sukurti tam, kad sportuojant ar užsiimant bet kokia kita veikla, būtų pasiektas aukščiausias komforto lygis. Su tamprėmis visada turėtume jaustis lyg su antra oda. Ryškių spalvų tamprės gali padėti suformuoti išties unikalų, aplinkinių dėmesį prikaustantį sportinį įvaizdį. Pašiltintos tamprės leis įveikti didžiausius žiemos šalčius, o leginsai su aukštu liemeniu pasižymi puikiomis maskavimo savybėmis ir leidžia paslėpti nežymius figūros trūkumus.

Plačios tokių gaminių pasirinkimo galimybės leidžia tokį drabužį efektyviai pritaikyti kardinaliai skirtingoms gyvenimo situacijoms. Išsikėlus tikslius reikalavimus, tikrai galima rasti optimalų, visus lūkesčius pateisinantį tokio drabužio modelį, kuris akimirksniu pelnys mėgstamiausio, dažniausiai nešiojamo drabužio titulą. 

Taigi, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis tokias prekes? Ir, kokiais kriterijais vadovaujantis turėtų būti įsigyjamos, liaudiškai vadinamos timpos moterims?

Renkantis tokio tipo drabužius ir vertinant jų sudėtį, taikomos labai aiškios taisyklės. Sakykim, tamprės sportui turėtų būti pagamintos iš orui pralaidaus, greitai džiūstančio audinio. Jeigu tamprės perkamos norint užsiimti aktyvia veikla, svarbu pasirinkti tamprios medžiagos, daug elastano turinčius leginsus, nes tik toks drabužis nevaržo judesių ir dera prie aktyvios veiklos.

Jeigu tokios aprangos reikia ne sporto užsiėmimams, o tiesiog laisvalaikiui, tuomet galima rinktis iš minkštos medvilnės pagamintas kelnes, kurios tikrai pasirūpins, kad poilsis būtų jaukus ir malonus.

Jeigu mėgstate ilgus pasivaikščiojimus ir ieškote šiltesnio varianto, tuomet poreikį tikrai pateisins žieminės, pašiltintos tamprės, kurių sandarą papildo jaukūs, šildymo funkciją atliekantys sluoksniai.

Daugelis moterų nėra visiškai patenkintos savo figūra, o kokybiškos tamprės - puiki figūros formavimo priemonė! Kontrastingame leginsų asortimente galima rasti ne tik įvairių dydžių, bet ir įvairių ilgių prekes. Ilgos tamprės puikiai tinka moterims, kurios kompleksuoja dėl žemo ūgio. Ilgos tamprės vizualiai prailgina kojų liniją, todėl jas dėvėdama moteris atrodo šiek tiek aukštesnė. Analogiškai, jeigu moteris nori pasirodyti šiek tiek žemesne, tuomet galima rinktis trumpesnio kirpimo leginsus iki kelių arba iki blauzdų.

Figūrą puikiai koreguoja ir tamprės aukštu liemeniu. Dėvint tokio stiliaus leginsus, efektyviai užmaskuojami pilvo ir klubų srityje esantys figūros netobulumai. Taip pat tokio kirpimo rūbai puikiai priglunda prie kūno ir išryškina liemenį. Jeigu esate aktyviai sportinę veiklą propaguojanti moteris, kuri nori pasipuikuoti įspūdingu pilvo presu, tuomet drąsiai galite dėvėti timpas žemesniu juosmeniu, kurios tikrai akivaizdžiai pabrėš sunkaus darbo rezultatus.

Nors tamprės yra ypatingai patogi aprangos dalis, kuri įprastai yra priskiriama sportinių prekių kategorijai, tačiau tai tikrai nereiškia, kad su jomis negalima atrodyti stilingai. Tokių prekių asortimentas tikrai džiugina skirtingų stilių, spalvų bei kitų dizaino sprendimų įvairove. Todėl renkantis naujas tampres jokiais būdais pro akis nepraleisite ir visų estetinių detalių. Juk moteriškiems poreikiams tinkama apranga visada turi būti ne tik praktiška, bet ir akiai patraukli. 

Vertinate tik aukštą kokybę ir niekaip nerandate tamprių, su kuriomis būtų patogu, gera ir malonu judėti? Kviečiame apsipirkti mūsų internetinėje parduotuvėje, kurioje rasite puikių funkcinių ir estetinių savybių tikrai nešykštėjantį sportinių leginsų asortimentą. Mūsų siūlomi gaminiai išsiskiria unikaliais dizaino sprendimais, aukščiausiais kokybės rodikliais ir visiems prieinama kaina.

Nuotoliniu būdu apsiperkančius klientus visada džiugina ir visiškai nemokamas pristatymas į bet kurį mūsų parduotuvės skyrių, nes tai leidžia išvengti papildomų, su prekės transportavimu susijusių išlaidų. Apsilankę pas mus atrasite ne tik leginsų įvairovę, bet ir platų kitų, aktyvioms laisvalaikio pramogoms subalansuotų gaminių pasirinkimą.

Kokybiška avalynė, sportiniai kostiumėliai, marškinėliai, termo rūbai ir visa kita sportinė atributika, sukurta tam, kad bet kokioje gyvenimo situacijoje galėtumėte nevaržomai judėti. Kviečiame užsukti, išsirinkti tinkančias prekes ir pasirūpinti, kad suformuotas sportinis stilius sužavėtų tiek Jus, tiek aplinkinius!