Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
Hide filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Nei vienas dviračių sporto gerbėjas neleis sumeluoti, jog ne mažiau nei dviračio kokybė yra svarbi ir jo komplektacija. Įvairūs dviračio aksesuarai gerokai padidina dviratės transporto priemonės funkcionalumą. O tam tikri dviračių priedai reikšmingai pasitarnauja ir saugios dviratininko kelionės labui. Dviračio aksesuarai ir priedai, kuriuos rasite Decathlon asortimente pasirūpins, kad kiekvienas dviratis būtų maksimaliai saugus ir komfortabilus. Mūsų asortimente - gertuvės, spynelės, GPS kompiuteriai, pompos, telefono laikikliai ir kiti aukštos kokybės priedai, kurie garantuoja pačią geriausią važiavimo dviračiu patirtį. Taigi, jeigu įvairūs dviračių aksesuarai yra tai, ko šiuo metu ieškote - siūlome apsilankyti mūsų pardutuvėje ir įsigyti kokybiškus ir patikimus priedus pagrįstus optimalia kaina.

Šiais laikais tikrai galima rasti pačių įvairiausių, dviračiams skirtų priedų. Vieni iš jų yra itin svarbūs kiekvieno važiavimo metu. O kiti - naudojami tik ilgose kelionėse ar ypatingais važiavimo dviračiu atvejais. Dviračių aksesuarų pasirinkimas yra itin individualus kiekvieno dviratininko sprendimas, kurį įtakoja galybė skirtingų aplinkybių. Pasirinkto dviračio tipas, kelionės kryptis, važiavimo laikas, dviratininkų poreikiai - skirtingi, tačiau visi vienodai svarbūs veiksniai, kurie paskatina įsigyti vieną ar kitą dviračio aksesuarą. Tačiau tikrai yra tokių dviračio priedų, kurie yra svarbūs be išimties visiems dviratininkams. Norint mėgautis sklandžiu, saugiu ir komfortabiliu pasivažinėjimu, savo dviračio komplektaciją tikrai derėtų papildyti šiais priedais:

  • Dviračio kojelė. Šis aksesuaras dažnai būna įtrauktas į pradinę dviračio komplektaciją. Tačiau, jeigu jo nėra - treikėtų apsvarstyti kojelės įsigijimo galimybę. Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad dviračio kojelė nėra itin svarbus priedas, tačiau jis suteikia labai daug patogumo. Neturint šios dviračio dalies, beveik neįmanoma saugiai, greitai ir patogiai pastatyti dviratės transporto priemonės. Mūsų parduotuvėje rasite įvairiems dviračiams pritaikytas reguliuojamas kojeles, kurios labai lengvai tvirtinasi ir patogiai naudojasi. Todėl tikrai galėsite sustoti ir pailsėti kur tik panorėję.
  • Spyna. Jeigu nuspręsite ne tik pailsėti, bet ir nužygiuoti į netoliese esančią parduotuvę, tuomet reikėtų pasirūpinti ir kokybiška spyna. Visiškai nesvarbu, ar dviračiu važinėjate ramiu miško takeliu, ar judrioje miesto gatvėje - pavojai tyko visur. Pasivažinėjimo metu vežantis spyną patikimai apsaugosite dviračius ir galėsite ramiai pasivaikščioti prie jūros, parke ar kitoje Jums malonioje vietoje. Mūsų asortimente rasite daug praktiškų ir itin lengvų spynų, skirtų naudoti kasdien. Taip pat galime pasiūlyti ir ilgoms kelionėms pritaikytus dviračio užraktus, kuriuos galima pritvirtinti tiek prie rėmo, tiek prie rato.
  • Žibintai ir atšvaitai. Dviračio žibintai atlieka dvi svarbias funkcijas. Visų pirma - dviračio lempos pasirūpina, kad kiti eismo dalyviai puikiai matytų dviratininką. O antra - žibintas apšviečia dviratininkui kelią važiuojant tamsiu paros metu. Renkantis žibintus reikėtų nepamiršti, kad priekinės („front") lempos turėtų šviesti baltai, o galinis („back") žibintas - raudonai. Decathlon parduotuvėje galima rasti ir specialius LED žibintų rinkinius maitinamus baterijomis. Baterijas turinčiuose žibintų rinkiniuose yra ir galinė, ir priekinė lempa. Išsirinkus tinkamus žibintus reikėtų nepamiršti ir atšvaitų. Keliaujant dviračiu bet kurioje Europos šalyje - atšvaitai yra būtinas aksesuaras.
  • Pompa. Važiuoti dviračiu smagu tol, kol nėra jokių nemalonių siurprizų. Bet kuriuo metu kiekvieną dviratininką gali užklupti nuleistos padangos problema. Ir visiškai nesvarbu, kokiu keliu važiuojama ar kokia yra dviračio padangų kokybė. Savo klientams suteikiame galimybę įsigyti itin universalias, tiek vaikiškų, tiek suaugusių dviračių padangoms pritaikytas pompas. Rankinės pompos yra lengvos ir kompaktiškos, todėl keliaujantiems dviračiu jas tikrai patogu vežtis. Taip pat galime pasiūlyti ne rankines, o kojines pompas, kurios padangas pripučia gerokai greičiau.
  • Purvasaugiai. Didžioji dauguma dviratininkų vengia naudoti purvasaugius. Dėl labai paprastos priežasties - su jais dviratis tiesiog neatrodo estetiškai. Visgi, užklupus netikėtam lietui ar kitoms „force majeure" aplinkybėms, purvasaugių tikrai gali prireikti. Šios papildomos dviračio dalys nuo purvo ir lietaus purslų apsaugo tiek dviratį, tiek patį dviratininką. SKS purvasargiai, kuriuos rasite mūsų asortimente, nereikalauja ilgų ir sudėtingų tvirtinimo procesų. Todėl juos galima patogiai nuimti ir vėl uždėti, kada panorėjus. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad tinkamam purvasaugių pasirinkimui itin aktualus vienas rodiklis - rato dydis. Todėl nusprendus įsigyti vieno ar kito tipo purvasaugį reikia žinoti tikslius dviračio ratų matmenis.

Ypatingai svarbių ir naudingų dviračio priedų sąrašą tikrai galima pratęsti. Tačiau, jeigu dviratę transporto priemonę naudojate ne taip jau dažnai, šių aksesuarų turėtų pakakti.

Pagrindinių dviračių priedų gretas reikšmingai papildo ir dviratininko saugumą puoselėjantys dviračių aksesuarai. Priedai, kuriuos turėtų įsigyti kiekvienas atsakingas dviratininkas, kuriam svarbus tiek jo paties, tiek aplinkinių eismo dalyvių saugumas yra:

  • Šalmas. Net jeigu esate dviratininkas, kuris ilgus metus propaguoja dviračių sportą, privalote pasirūpinti savo saugumu. Papildoma apsauga - tikrai nedaro gėdos. O saugiam važiavimui svarbiausi yra kokybiški šalmai. Šalmo pasirinkimo procesą reikėtų įgyvendinti itin atsakingai. Mūsų parduotuvėje galima rasti platų miesto, kalnų, plento ir kito stiliaus važiavimui pritaikytų šalmų asortimentą. Prie daugelio šalmų gali būti tvirtinama ir patogi lemputė, kuri užtikrina precizišką matomumą bet kokios kelionės metu. Galime pasiūlyti ne tik įvairių rūšių, bet ir skirtingo dydžio šalmus. XS dydžio, 48-52 cm šalmai yra pritaikyti jauniesiems dviratininkams. O universalūs, M/L dydžio, 54-61 cm puikiai tinka suaugusiems dviračių sporto mėgėjams. Maksimaliam dviratininko patogumui - gana didelė dalis šalmų turi patogią, dydžio reguliavimo funkciją. Beje, mūsų parduotuvėje rasite ir aukštos kokybės UVEX šalmus, kurie tikrai patiks kalnų slidinėjimo sportui pirmenybę teikiantiems žmonėms.
  • Matomumą didinantys apdangalai. Įvairių rūšių, šviesą atspindintys kuprinės apdangalai padeda saugiai gabenti įvairius daiktus ir neleidžia peršlapti krepšiui ar kuprinei. Neperšlampami apdangalai užklupus lietui neleidžia daiktams sušlapti. O neoninės apdangalų spalvos pasirūpina, kad dviratininkas būtų matomas, o jo kelionė - saugesnė. Tokio tipo apdangalai patogiai tvirtinami ant krepšio ar kuprinės, kurią galima užsidėti ant nugaros arba pritvirtinti ant bagažinės, dviračio gale.
  • Dviratininko liemenė. Tokius aksesuarus labai pravartu naudoti važiuojant tamsiuoju parus metu. Neoninėmis spalvomis ir šviesą atspindinčiomis juostelėmis praturtintos liemenės - saugos priemonės, kurios leidžia jaustis pakankamai saugiai net ir blogai apšviestame kelyje. O tėveliams, kurie mėgsta dviračiu važinėti su savo atžalomis, neonines liemenes galima uždėti ant vaikiškų kėdučių. Tokiu būdu užtikrinant itin gerą kėdutės matomumą.
  • Galinio vaizdo veidrodėlis. Priekinis vaizdas kiekvienam dviratininkui yra akivaizdžiai matomas. Tačiau, kas vyksta dviračio gale - įžvelgti tikrai sunku. Galinio vaizdo veidrodėlis - idealus aksesuaras visiems dviratininkams, kurie dažnai važinėja judriomis miesto gatvėmis. Taip pat šis priedas padeda įžvelgti kitų dviratininkų lenkimo kryptį ir išvengti netikėtų susidūrimų.
  • Garsinis signalas. Važiuojant dviračiu pasitaiko ir tokių situacijų, kai reikia būti ne matomiems, o girdimiems. Todėl pagrindines dviračio dalis ir aksesuarus tikrai reikėtų papildyti garsiniu signalu. Garsinis signalas yra geriausia išeitis, kai į kelią išbėga išsiblaškęs žmogus ar gyvūnas. Todėl tai itin veiksminga prevencinė priemonė, užkertanti kelią netikėtiems smūgiams ar susidūrimams.

Visiškai nesvarbu, ar ieškote specifinę paskirtį atliekančių ar pagrindinių dviračio aksesuarų - tiesiog užsukite į mūsų elektroninę parduotuvę ir patogiai išsirinkite tai, jo Jums reikia. Mūsų asortimente rasite ir puikiai savo paskirtį atliekantį žibintų komplektą, ir aukščiausios kokybės dviračių dalis SHIMANO. Turime ką pasiūlyti ir klientams, kurie ieško tvaraus sieninio ar automobiliui skirto dviračio laikiklio, paprasčiau vadinamo tiesiog kablio. O visiems elektrinių dviračių savininkams, pateikiame ir platų valdymo skydelių pasirinkimą, kuris padeda efektyviai valdyti elektrinio dviračio variklio galią.
Taip pat savo klientams suteikiame ir plačias telefonų laikiklių pasirinkimo galimybes. Išmaniųjų telefonų laikikliai - itin didelio dviratininkų dėmesio sulaukiantis dviračio priedas, kuris kelionės metu leidžia saugiai ir patogiai naudotis telefonu. Laikiklis ypač aktualus ir į ilgas keliones susiruošusiems dviratininkams, kurie prieš akis visada nori matyti navigaciją. Padėsime pasirūpinti ir nepriekaištinga dviračių priežiūra. Mūsų parduotuvėje galima rasti aukštos kokybės dviračių priežiūros priemones, tokias kaip MUC-OFF ir kitas. Taigi maloniai kviečiame užsukti ir papildyti savo dviratės transporto priemonės komplektaciją funkcionaliais ir kokybiškais aksesuarais.