Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Iškritus sniegui ir pasirodžius pirmosioms sniego pusnims, prasideda smagiausios vaikų linksmybės. Kol vaikai smagiai čiuožinėja rogutėmis bei užsiima kitomis žiemos pramogomis, beveik visi tėveliai suka galvą, kaip tinkamai apsaugoti savo atžalą nuo šaltuko. Šilta žieminė striukė, neperšlampamos kelnės, storas kombinezonas, pirštinės, šalikas, kepurė - efektyvios priemonės, kurios veiksmingai saugo vaikučius nuo drėgmės, šalčio bei kitų, šaltojo klimato pavojų. Vis tik, reikėtų nepamiršti, kad šaltuoju metų laiku didžiausią dėmesį reikėtų skirti ne šiltiems drabužiams, o kokybiškai avalynei.  Juk sužvarbusios vaiko kojytės yra pirmas žingsnis itin nepageidaujamų, peršalimo ligų link. Kokybiški žieminiai bateliai vaikams tikrai sumažins peršalimo ligų riziką ir pasirūpins, kad Jūsų atžala saugiai ir nevaržomai galėtų mėgautis visomis linksmybėmis, kurias paruošė žiema.

Mūsų parduotuvės lentynose visų mažųjų laukia itin spalvingas ir platus, žiemai skirtų batukų pasirinkimas.  Asortimente puikuojasi aukštos kokybės žieminiai batai berniukams, mergaitėms ir net kūdikiams.  Žieminiai batukai su vilna, pašiltinti odiniai aulinukai, populiarieji sniego batai, specialiai rogučių pramogoms pritaikyti batukai ir kiti, žiemai subalansuoti vaikiški bateliai. Žinome, kad sparčiai augančių vaikučių pėdutės per vieną sezoną gali padidėti nuo 0 iki 10, todėl visi tėveliai turi atsižvelgti ne tik į batukų kokybę, bet ir į kainą. Žieminiai batai mergaitėms ir berniukams, kuriuos rasite mūsų asortimente, džiugina optimaliu kainos ir kokybės santykiu, kuris leidžia nevaržyti savęs ir šaltajam sezonui įsigyti nebūtinai tik vieną batelių variantą. Užsukite, išsirinkite ir pasirūpinkite, kad Jūsų vaikas gryname ore laiką leistų ne tik smagiai, bet ir maksimaliai saugiai.

Įprastai jautrioms vaikų pėdutėms ekstremalios oro sąlygos gali padaryti didesnę žalą, nei suaugusiems. Norint išrinkti iš tikrųjų kokybiškus, maksimalią apsaugą nuo šalčio, ledo bei drėgmės užtikrinančius žieminius batus, reikėtų atsižvelgti ne tik į bato šilumines savybes. Trumpai aptarkime, kokie žieminiai batai vaikams garantuoja reikiamą, geriausią apsaugą nuo atšiaurių oro sąlygų? Ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį, renkantis iš itin plačios, vaikiškų žieminių batų įvairovės?

Kokybiški žieminiai batai vaikams turi būti lengvi

Reikėtų nepamiršti, kad vaikų raumenys nėra visiškai išsivystę. Patys mažiausi žiemos pramogų gerbėjai taip pat dar negali pasigirti nepriekaištingais motorikos įgūdžiais. Dėl šios priežasties, visada reikėtų atsakingai įvertinti, ar pasirinkti žieminiai vaikiški batai yra lengvi. Lengvi batukai suteikia galimybę vaikams lengviau bei komfortabiliau judėti, paprasčiau kontroliuoti dar ne visai valingus judesius. Mūsų asortimente rasite aibę skirtingų, itin lengvų žieminių batelių variantų. Galime pasiūlyti ir kūdikiams pritaikytus sniego batelius, kurie puikiai pasitarnauja ne tik vaikštant, bet ir čiuožiant rogutėmis. Itin nesudėtingai apsiaunami batukai yra pagaminti iš lanksčios ir ypač lengvos medžiagos, o jų svoris nesiekia 170 g. Dėl lengvumo ir lankstumo savybių, tokio tipo žieminiai batukai yra tikrai optimalus variantas pačiam mažiausiam vaikui.

Vaikiški batai privalo pasižymėti nepriekaištinga šilumos izoliacija

Pėdos yra kūno dalis, kuri bene greičiausiai praranda šilumą. Todėl visi, be išimties, šilti žieminiai batai vaikams turėtų patikimai sulaikyti šilumą. Kitu atveju - ilgesnį laiką gryname ore praleidęs vaikas, tikrai gali sušalti. Esant itin ekstremalioms oro sąlygoms, vaikiškus batukus galima papildyti ir specialiais įdėklais. Batų viduje esantis papildomas įdėklas dar labiau sustiprins avalynės šilumines savybes. 

Pagal dydį pėdutėms pritaikyti batai

Neretai tėveliai vaikams perka vienu ar net dviem dydžiais didesnius žieminius batus. Žiemą į batukus dažnai dedamas papildomas pašiltinimas arba, vaikams uždedamos storesnės kojinės. Šiek tiek didesnį batelių modelį tikrai galima rinktis, tačiau jokiu būdu nereikėtų persistengti. Geriausias sprendimas -  įsigyti gerą, ne per mažą ir ne per didelį batų dydį, kuris atitinka vaiko pėdutės išmatavimus. Su per dideliais batais vaikas nesijaučia patogiai ir stabiliai. Avėdamas pėdos išmatavimų neatitinkančius batelius vaikas gali užkliūti už įvairių kliūčių ir susižeisti. Per maži batai taip pat neužtikrins komforto. Avint per mažus batelius susiduriama su didesne, kojų pirštų nušalimo ir nuospaudų atsiradimo tikimybe.

Vandeniui atspari avalynė

Šaltajam sezonui subalansuoti batukai turi būti ne tik šilti, bet ir atsparūs drėgmei. Juk žiema - kontrastingas metų laikas, kuris nešykštėja pačių įvairiausių gamtos reiškinių. Žiemą susiduriame toli gražu ne tik su šalčiu ar sniegu, bet ir su atlydžiu, ledu, lietumi. Todėl išsirinkus patinkančius žieminius batukus, reikėtų atidžiai įvertinti, ar jie tikrai yra neperšlampami. Jeigu ieškote šiltų ir vandeniui atsparių batų savo atžalai, mūsų asortimente tikrai turėsite iš ko pasirinkti. Galime pasiūlyti kalnų slidinėjimui, rogučių sportui, kasdienėms pramogoms lauke ar ilgesniems pasivaikščiojimas pritaikytus žieminius batukus, kurie efektyviai saugo nuo drėgmės ar sniego patekimo į bato vidų. Siūlome itin platų, žieminių žygio batų asortimentą. Tokio tipo batai užtikrina ne tik pėdos šilumą ir sausumą, bet ir puikų sukibimą su įšalusia žemės danga. 

Vaikiška avalynė, pagaminta iš kvėpuojančių medžiagų

Visi žinome, jog į batukus patekusi drėgmė tikrai nepasitarnauja šiltų pėdučių labui. Norint užtikrinti visapusišką vaiko pėdučių saugumą, reikėtų rinktis ne tik neperšlampamus, bet ir orui laidžius batelius, pagamintus iš kvėpuojančių medžiagų. Įvairių modelių žieminiai bateliai, kuriuos rasite mūsų internetinėje parduotuvėje, yra papildyti neperšlampama, orui laidžia membrana, kuri efektyviai pasirūpina pėdučių šiluma ir sausumu. Reikėtų paminėti, kad svarbu pasirinkti ne tik kokybišką avalynę, bet ir tinkamas kojinytes. Ypatingai žiemą, sintetinio pluošto kojines reikėtų pakeisti į kojinytes, pagamintas iš natūralių medžiagų, tokių kaip merino vilnos ar medvilnės.

Puikiai suprantame, jog vaikai - tai mažos asmenybės, kurios turi savitą skonį ir stiliaus supratimą. Todėl mūsų parduotuvėje kiekvienas vaikas galės išsirinkti tokius batus, kokių tik panorės. Žygio batai su raišteliais, priekyje suvarstomi sniego batai, šone užtrauktuku užsegami žieminiai batai - tik keli iš daugelio pasirinkimo variantų. Kiekvienas vaikas nevaržomai galės pasirinkti ir mėgstamiausią batukų spalvą. Berniukams, kurie nori suformuoti solidų įvaizdį, tikrai patiks įvairių modelių juodi, tamsiai žali ar mėlyni batai. Mergaitėms siūlomos ir žymiai ryškesnės batelių spalvos, tokios kaip rožinė, oranžinė ar purpurinė. Pažadame, jog mažųjų klientų, užsukusių į mūsų parduotuvę laukia tik  geriausi prekių ženklai, kurie užtikrina, jog bet kurie pasirinkti bateliai bus patogūs, kokybiški ir itin stilingi. Taip pat primename, jog laiką taupantys tėveliai, visas prekes visada gali patogiai įsigyti internetu.